links.jpg
Logeren PDF Afdrukken

In het boerderijgedeelte van de borg vindt u geiten, ganzen, kippen, schapen en in het voorjaar ook lammeren, verder staan er drie paarden. De borg geeft ook onderdak aan paarden van gasten: u kunt dus met uw eigen paard bij ons terecht. In de schuren bevinden zich de stallen, achter de achterdeel bevindt zich een fraaie paardenbak.

In dit oudste cultuurlandschap van Europa is het heerlijk fietsen (we hebben fietsen ter verhuur), wandelen en/of paardrijden. Talloze paden en weggetjes slingeren zich door de weiden en langs pittoreske dorpen.

De stad Groningen met het bekende Groninger Museum ligt op maar 15 minuten rijden van 'Piloersema'.
Deze aansprekende studentenstad met haar talloze café's en uitgaansgelegenheden is een bezoek meer dan waard.

Tuinkamers en kamers met bedsteden

De drie Tuinkamers (suites), bestaan uit een zitkamer met openslaande deuren naar een privé-terras, een aparte slaapkamer met een lits-jumeaux en een badkamer met ligbad, wc en wastafel.
Honden zijn bij ons welkom, maar daarover graag wel even van te voren overleggen.
De prijs bedraagt €185,00 per tuinkamer voor twee personen, inclusief ontbijt met ambachtelijk bereid brood, biologische vleeswaren en kazen, zelfgemaakte jams, fruit van het seizoen, uitgeperste sinaasappelsap en koffie en thee.

De twee kamers met bedsteden-met-raam (2.10 x 1.60) bevinden zich op de bovenverdieping in het tussenhuis. Ze hebben een zithoek, een badkamer met douche, wc en wastafel en beneden een privé-terras. Roken is niet toegestaan. De prijs bedraagt €165,00 per kamer per twee personen, inclusief ontbijt (zie hierboven).
De gastenverblijven zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien.

 

algemene voorwaarden | links | colofon | pagina printen